Voimaantumisvinkki: Parisuhde-erossa ihminen usein keskittyy ajatuksissaan puolisoonsa tai kolmanteen osapuoleen. Nyt on aika huolehtia omasta jaksamisesta. Mikä antaa sinulle voimaa, millaista elämää sinä haluat elää?

Tilaa avuksesi maksuton e-kirja "Näin pääset eteenpäin kun parisuhde katkeaa" sivuilta: www.erokriisi.fi

 

Erotako vai ei?

Eroajatukset ahdistavat ja vievät mielenrauhan. Tyytymättömyys suhteeseen harmittaa, mutta eropäätös tuntuu vaikealta.

Parin yhteinen valmennus, jonka jälkeen tulevaisuuden näkymä on selkeä. Valmennuksessa haetaan puolisoiden tahtotila, toiminnan muuttamisen keinot sekä työkalut tahtotilojen toteuttamiseen.

Valmennus sisältää kolme yhteistä ratkaisukeskeistä tapaamista ja molempien erillistapaamiset, kestoltaan 1-2 tuntia. 

1. Yhteinen aloitustapaaminen

2. Erillistapaamiset

3. Yhteistapaaminen: Miten edetään?

4. Yhteistapaamien :Seuranta

Yhteensä viisi tapaamista. 

Paketin hinta 550€ (sis. alv).

 

Verkkokurssi avuksesi parisuhteen haasteissa

Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin -verkkokurssi antaa työkaluja parisuhteen ongelmien ratkaisemiseen. Toista et voi muuttaa, mutta kun teet matkaa itseesi ja helpotat omaa oloasi, muuttuu toinen automaattisesti. Kurssi on Stressivalmentaja Miia Huitin ja Leenan yhdessä rakentama. Siinä on hyödynnetty molempien osaamista ihmissuhteisiin liittyvistä haasteista. Tutustu lisää tästä.

  

Onko parisuhteesi päättynyt tai päättymässä - Fisherin suomalainen eroseminaari

  • Parisuhteen päättyminen on yksi isoimmista muutoksista elämässä. Avioero, ero tai parisuhdekriisi aiheuttaa surua, vihaa ja uuden elämän pelkoa.
  • Jos parisuhteesi on päättynyt tai päättymässä, auttavat hyvät työkalut ja vertaistuki parisuhde-erosta toipumisessa ja uuden elämän aloittamisessa.
  • Käsittelemätön ero parisuhteesta saattaa häiritä uutta elämää ja syntyviä uusia parisuhteita.
  • Suomalainen eroseminaari on ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä, joka kokoontuu 11 kertaa viikon välein á 3 tuntia.
  • Eroseminaari pohjautuu Bruce Fisherin erosta toipumisen toimintamalliin, joka on suomalaistettu ja saanut siksi nimen suomalainen eroseminaari. Ks www.suomalaineneroseminaari.fi
  • Eroseminaarissa on teema jokaiselle illalle. Illoissa käsitellään parisuhteen erokriisiin johtaneita syitä, erokriisissä syntyneitä tunteita sekä tietä ulos toipumiseen ja uuteen elämään. 

 

Seminaarit pidetään Pohjois-Haagassa, Krankantie 3. Kurssin kokonaishinta  on 440€. Ilmoittautumismaksu 40€ ja loppuosan maksaminen sopimuksen mukaan. Kurssit pidetään pienryhmänä ja tilaa on vain 4-6 henkilölle.  - Katso seuraavat alkavat kurssit kurssikalenterista

"Sain eheämmän elämän eron jälkeen eroseminaarin myötä. En olisi uskonut, että puoli vuotta eroseminaarin loppumisen jälkeen tapaisin elämäni miehen, jonka kanssa pystyn lähteä rakentamaan tervettä parisuhdetta ja soveltamaan eroseminaarissa opittuja oppeja." -Johanna 38v.

"Parasta eroseminaarissa oli se luottamuksellinen, turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri, joka tuki omaa eromatkaani. Ilman sitä olisin ollut hukassa prosessini keskellä. Leenan myötäelävä ja viisas työskentelyote ryhmämme kanssa kantoi meidät kaikki valoa kohti. Ja mikä ihaninta, sain paljon uusia ystäviä, joiden kanssa vertaistuki, keskustelu ja yhteydenpito jatkuu edelleen." - Heli 

 

Kaikki valmennukset voidaan käydä myös yksilövalmennuksina, ellet halua käsitellä eroasi ryhmässä.

 

Kaikkiin kursseihin ilmoittautumiset ja lisätiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-760 5112.