etusivu5

 

1. Verkkokurssi tueksesi silloin, kun erokipu satuttaa

 

Särkyneen sydämen korjaamo -verkkokurssi auttaa sinua eteenpäin silloin, kun olet juuri kohdannut eron. Silloin yleensä kieltää tapahtuneen, pelkää tulevaa, vihastuttaa ja surettaa.

 

Ero_

Älä jää yksin kipusi kanssa. Hanki apua.

 

Kaikenlaiset tunteet myrskyävät, mutta niin niiden pitääkin. Tunteet kuuluvat eroon ja vievät matkallasi eteenpäin. Älä jää eron kipeisiin tapahtumiin, vaan siirry tutkimaan myös katkennutta parisuhdetta: mitä siihen kuului, miten te sen rakensitte yhdessä.

 

Verkkokurssi auttaa sinua siirtymään kohti tulevaisuutta. Se on todennäköisesti sittenkin valoisampi, kuin juuri nyt pystyt ajattelemaan.

 

Tästä pääset tutustumaan verkkokurssiin lisää. Sen hinta on 84€ (sis. alv). Voit käyttää kurssia sillä hinnalla puoli vuotta ostamisestasi ja siksi sinulla on hyvin aikaa mennä eteenpäin kurssin avulla juuri silloin, kun sinulla on halua ja sopiva hetki keskittymiseen.

 

2. Verkkokurssi avuksesi parisuhteen haasteissa

 

Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin -verkkokurssi antaa työkaluja parisuhteen ongelmien ratkaisemiseen. Toista et voi muuttaa, mutta kun teet matkaa itseesi ja helpotat omaa oloasi, muuttuu toinen automaattisesti. Kurssi on Stressivalmentaja Miia Huitin ja Leenan yhdessä rakentama. Siinä on hyödynnetty molempien osaamista ihmissuhteisiin liittyvistä haasteista.

 

love-1731755_1280

Mitä haluat parisuhteeltasi? Voisiko se toteutua tässä parisuhteessa?

 

Äläpäs ihan vielä eroakaan, ennenkuin olet katsonut vielä tämän kortin. Olisiko teidän parisuhteelle vielä jotain tehtävissä? Tai, jos ero alkaa tuntumaan ainoalta oikealta vaihtoehdolta, voisiko siitä rakentaa hyvän eronVai voisiko väistämättömästä erosta rakentaa hyvän eron.

 

Tämä verkkokurssi on tehty avuksesi silloin kun muutosta ei tunnu tapahtuvan, vaikka kuinka yrittäisi lisää. Tutustu verkkokurssiin lisää tästä.

 

Kun parisuhteessa ihmisten välinen yhteys on katkennut, tarvitaan uusi silta, jolla sen saa luotua. Tämä voisi olla sinun uusi siltasi.

 

Verkkokurssin hinta on 97€ (sis.alv). Voit käyttää kurssia sillä hinnalla puoli vuotta ostamisestasi ja siksi sinulla on hyvin aikaa mennä eteenpäin kurssin avulla juuri silloin, kun sinulla on halua ja rauhallinen tilaisuus.

 

3. Verkkokurssi avuksesi silloin, kun haluat jatkaa erostasi eteenpäin

 

Jatka matkaasi Ehjänä eteenpäin -verkkokurssi antaa työkaluja jatkaa matkaa silloin, kun olet jo käsitellyt eroasi ja haluat uutta elämää kohti ilman menneisyyden taakkoja.

 

balloon-1373161_1920

Minne haluat mennä ja millaiseksi haluat tulla?

 

Tämä kurssi auttaa sinua eteenpäin, kun elämä on koetellut tapahtumilla, jotka ovat järisytttäneet maailmaasi. Usein nämä tapahtumat saavat oman arvojärjestyksen muuttumaan ja siksikin elämä muuttuu uudenlaiseksi. Tämä kurssi auttaa jäsentämään sitä, mitä sinä haluat tuolta uudenlaiselta elämältä ja miten voit alkaa elämään sitä, oikeasti ja aidosti.

 

Paneudutaan kurssilla identiteettiin ja tarvittaviin muutoksiin identiteetissä, asenteen vaikutuksiin ja muutoksiin, rooleihin sekä siihen, mitä haluat.  Tämän kurssin avulla saat haluamasi muutokset toimintaan.
Verkkokurssiin pääset tutustumaan tästä. Verkkokurssin hinta on 54,50€ (sis. alv)

 

3. Työkalu  muutosten toteuttamiseen

 

Nettikoutsin avulla pääset muuttamaan elämääsi uudenlaiseksi, sellaiseksi mitä oikeasti haluat elää. Saat työkalun vuodeksi käyttöön hinnalla 12,40€ (sis.alv)

 

Tutustu tästä

 

maija-ja-meri

 

4. Verkkokurssit vireyttämään elämääsi

 

villina vireydestaOlemme rakentaneet Yhteistyökumppani Virvotteen kanssa verkkokurssisarjan, jonka avulla voit vapautua väsymyksestä ja saada uutta intoa kokonaisvaltaisesti elämääsi. Näiden kurssien avulla tehdään pysyviä muutoksia kohti sinulle hyvää elämää. Nämä kurssit ovat ihan tavalliselle ihmiselle, joka haluaa kohti omaa hyvää, terveellistä ja vireää elämää.

 

Kursseja on yhteensä viisi. Voit valita, keskitytkö yhdellä kertaa Mieleen, Uneen, Ravintoon, Liikuntaan tai Työhön.

 

Tutustu täältä: Virvote.verkkokurssi.net

 

Kaikki tuotteen tiedot rekisteröidään käyttäjän oman salasanan taakse. Tiedot poistetaan automaattisesti, kun käyttöoikeus tuotteeseen päättyy.

Nettikoutsin sinulle tuottaa Tili –Ilo Oy /Forte Valmennus.

Osoite: Leinelänkaari 6 A 10, 01340 Vantaa.
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puhelin: 040-760 5112
Tuotteen hinta on xx € (sis 24% alv). Saat tuotteen käyttöösi välittömästi maksamisen jälkeen ja tunnukset tuotteeseen ovat voimassa 6 kk maksamisen jälkeen.
Jos tuotteen toiminnassa on ongelmia, sinua auttaa Basetrix. Tuote toimii verkkoselaimella. Forte Valmennus on vastuussa myymänsä Nettikoutsin virheistä kuluttajansuojalain säännösten mukaisesti.
Maksun jälkeen tilausta ei voi peruuttaa, koska digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti aloitetaan välittömästi maksamisen jälkeen ja ennen peruuttamisajan päättymistä.

Työminä

Työelämässä olen viettänyt monia vuosia monipuolisissa taloushallinnon esimies- ja johtotehtävissä. Liike-elämän lainalaisuudet, päätöksenteko, johtoryhmätyöskentely, numeroiden pyörittäminen, ennustaminen, skenaariot ja raportoinnit ovat käyneet tutuiksi. Tuttuja ovat myös stressaantuminen, turhautuminen, kiire ja riittämättömyys, vastapainonaan työtyytyväisyys ja aikaansaamisen ihana ylpeys.

Kiinnostus ja intohimo ihmisen mielen toimintaan johtivat henkilöstöasioiden kehittämistehtäviin ja yrityksen sisäisen coachingin maailmaan. Ihmisten kanssa tunsin tekeväni mielekästä työtä ja sain siitä suuremman tyydytyksen kuin numeroita pyörittäessä. Pääsin auttamaan kiusaamistapauksissa, johtajaksi kasvavien ihmisten eteenpäinviemisessä, burnoutin estämisessä ja siitä toipumisessa sekä osallistumaan esimiesten haastavien kohtaamisten harjoitteluun.

 

Kotiminä

Kasvoin kauppiaan tyttärenä Kalajoella, joten olen syntynyt ja kasvanut yrittäminen veressäni. Kalajoelta lähdin tuoreena aviovaimona heti ylioppilaaksi päästyäni opiskelemaan suureen maailmaan Helsinkiin. Nuori avioliitto hajosi vuoden opiskeltuani, mutta se karsittiin pian kasaan uudelleen ja ryhdyttiin rakentamaan perhettä.

Perheeseen syntyi viiden vuoden aikana kolme lasta. Omaan elämään eniten suruja ja iloja antanut asia on, että keskimmäinen lapsista oli kehitysvammainen. Kaikki lapseni ovat kasvattaneet minua suuresti. Eniten kärsivällisyyttä ja joustavuutta olen saanut ankarienkin oppien kautta lapselta, joka ei millään taipunut samanlaiseksi kuin muut. Kehitysvammainen lapseni elää jo hyvin itsenäistä elämää ja tarvitsee minua yhä vähemmän ja vähemmän. Se on ollut välillä raastavaa, mutta samalla kuitenkin helpottavaa. Elämännäkökulma on laajentunut rankasti mutta valoisasti kaikkien niiden tunteiden myötä, joita kehitysvammaisuus ja sen ympärillä oleminen on tuonut.

Toinen henkilökohtaista omaa elämää maalannut asia on mäkinen ja mutkainen avioliitto, joka kahteen kertaan hajosi. Toisella kertaa lopullisesti jo reilun kymmenen vuotta sitten. Parisuhdekriisit olen kipeästi kokenut, vihannut, surrut ja tuhkasta noussut paljon viisaampana kuin ilman näitä kokemuksia olisi ollut mahdollista. Kokemuksen kautta on myönnettävä, että ankarimmat ihmissuhteet antavat parhaimman kasvutarinan.

Kolmas iso elämänkokemus on lastenlasten syntymät. Isoäitinä näen kaikki omat kasvatusvirheeni selkeämmin. On upeaa, kun nyt elämä antaa tilaisuuden toimia paremmin näiden pienten kanssa.

 

Elämäntehtävä, intohimo ja missio

Tiedot, taidot ja työkalut, joita olen opiskellut, ovat antaneet itselleni hienoja uusia näkökulmia ja ymmärrystä mielen toiminnasta. Elämäntehtäväni on jakaa tätä osaamista sillä ymmärryksellä, jonka omista kokemuksistani sekä kriiseistäni olen poiminut.

Missioni on sopu ihmisten välillä ja voimaantuminen elämän vaikeissa käännekohdissa. Käännekohdat antavat aina mahdollisuuden uudenlaiseen elämään, josta voi rakentaa parempaa. Tärkeää tuossa kohdassa on löytää voimavarat, voittaa pelko ja nähdä toivo tulevaisuudesta. 

"Suuri kiitos tästä matkasta. Sain monta uutta oivallusta ja olen päässyt tänä aikana harppauksen eteenpäin omalla ihmisenä kasvamisen tiellä. Ryhmältä saatu vertaistuki on ollut tosi hyvä juttu ja muiden kokemusten kuuleminen on antanut uutta näkökulmaa itsellekin katsoa asioita eri puolilta.

Huipputärkeää työtä teet ja todella hyvin. Hyvää jatkoa!" - Tanja  syksyn 2017 Suomalaisen eroseminaarin kurssilta

 

"Leena veti eroseminaarin asiantuntevasti ja täydellä sydämellä. Hän tuki, kysyi, kuunteli ja myös kyseenalaisti, antaen myös itsestään osallistujille. Ilman Leenan erinomaista seminaaria en olisi näin hyvin ja paljon oppinut itsestäni ja päättyneestä parisuhteesta. Leena sai meidät peruutuspeilin sijaan katsomaan eteenpäin.

Kiitos."

-merja-

 

"Minulla oli onni saada Leena Koivu henkilökohtaiseksi valmentajakseni puolen vuoden ajaksi. Hänen lämmin ja huumorintajuinen suhtautumisensa ja luja ammattitaitonsa auttoivat minua hahmottamaan ja kirkastamaan tavoitteeni ja toteuttamaan ne. Leenalla on myös vahva intuitio, jota hän käyttää upeasti valmennustyön tukena. Voin suositella häntä valmentajaksi kenelle tahansa, joka on valmis todella pohtimaan tavoitteitaan ja työskentelemään niiden saavuttamiseksi." - Katja Pirttioja

 

Suuret kiitokset tästä puolesta vuodesta. Tänä aikana on tapahtunut niin paljon. Ajatusmaailma on muuttunut, rohkeutta tullut roppakaupalla lisää ja se että tekee asioita, toimii... Ihana, olen niin kiitollinen kaikesta mitä olen saanut kokea tämän valmennuksen aikana...

Lämpimästi voin suositella Leenan valmennusta ihan kaikille. Minulla on nyt rohkeutta tehdä asioita, joita en uskonut aikaisemmin uskaltavan. Valmennuksen aikana sain harjoituksia, jotka veivät  lähemmäs toivettani. Loistava oppi itselle on ollut vanhoista tavoista irtipääseminen ja uusien polkujen vahvistaminen.  Harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina, tämä sanonta jääköön muistoksi tästä valmennuksesta. 

-Helena 2016

 

Valmennuksessamme oli mainiota sekin, että tunsimme entuudestaan ja että eroseminaari oli jo käytynä. Niinpä saatoimme edetä jouhevasti tuosta lähtien. Olisin varmaan pettynyt, jos valmennus olisi ollut vain sellaista, että minä puhun ja sinä nyökyttelet. Sillä pahassa olossa ei mielestäni ole tarkoitus, että asiakas pannaan keksimään polkupyörä uudelleen vaan että jonkin verran ihan oikeasti autetaan ja opastetaan eteenpäin. Niinpä valmennuksessasi oli erinomaista se, että sinulla oli aina jotain, jota voitiin kokeilla ja joka siis toi uuden näkökulman asiaan. Oli monia hyviä apuneuvoja, jotka johtivat asian työstämiseen eri puolilta. Ja niitä oli mielenkiintoista kokeilla. Siitä menneisyyden tarkastelusta esimerkiksi ei voinut yhtään tietää, mihin se johtaa. Ja jotain se muutti sisäisessä maailmassani ihan oikeasti toisenlaiseksi. Uskonpa, että juuri kaikki tällainen työstäminen sai yhteisvaikutuksena aikaan sen, että se alussa vaivannut paha olo oli viimeiseen kertaan mennessä jo KADONNUT!

-Merja 1.2016

 

 

Leenan empaattinen ja kuitenkin tiukka asenne valmennuksessa on todella upea. Coach antaa mahdollisuuden kohdata rehellisesti omat tunteet ja tapaamisten myötä itsetuntemus kasvaa sekä niistä saa uusia ajatusmalleja. Tulosten saavuttamiseksi on itse tahdottava muutosta ja tehtävä harjoituksia arjessa. Tapaamisten luonne oli yllättävän vaihteleva ja  muistiinpanot auttavat myöhemminkin käymään asioita läpi. Näistä tapaamisia odotin aina kovasti ja sain niistä voimaa. Kiitos Leena.

- Maarit -  

 

Fisherin suomalainen eroseminaari auttoi jäsentämään eroon liittyvät tunteet niin, että osasi olla itselleen armollisempi ja ymmärsi, mistä erilaiset voimakkaat tunteet juontavat juurensa. Riittävän pitkä seminaari, jossa käydään eroon liittyvät eri osa-alueet syvällisesti läpi. Pidin erittäin hyvänä kurssina ja tämän läpikäyminen auttaa varmasti tulevissakin parisuhteissa.

-Tellervo -

 

Suurkiitos avustasi. Valmennuksesi aiheutti minulle suuren muutoksen ajattelutavassa, ihan ihme että miten tämä olo nyt näin äkkiä helpotti :) tunnen rauhaa, jota en ole vuosiin tuntenut ja toivoa ... matka jatkuu ihan selvästi parempaan suuntaan.

-Kati 2015-

Syksy 2015, Hannelen valmennuskokemus

 

Kävin Leenan vetämässä Life Coaching-valmennuksessa keväällä 2014. Leenan lämmin, sympaattinen mutta kuitenkin vaativa ote valmennuksessa oli vahva ja valmennus antoi paljon uusia ajatuksia ja huomioita. Itselleni tärkeää olivat Leenan ohjaamat harjoitukset, joissa kipeitä asioita käsiteltiin uudella tavalla ja jotka herättivät mielessäni positiivisemman ajattelutavan.
Muistiinpanoja kirjoitin paljon ja niihin palaan usein, toimivat "huoneentaulunani."
Leenalle lämmin kiitos, tästä on hyvä jatkaa!

- Anne -

 

 

 

 

Ongelmassa on ratkaisun avaimet

Riidat repivät ihmissuhteita ja vievät toimintakykyä. Niistä voi tulla elämän tai työelämän pitkäaikainen taakka, josta kasvaa vuorovaikutuksen ja jaksamisen estävä tulppa. Oma näkökulma sokaisee pysymään ongelmassa tavoitteen sijaan ja tunteet estävät etenemästä.

Yhteinen ongelma on mahdollista muuttaa yhteiseksi tavoitteeksi. Sopiminen saa aikaan halun yhdessä edistää yhteisiä tavoitteita. Sopimisen aloittamista helpottaa, kun pyytää siihen apua.

 

Valmennuksesta apua

Valmennuksen jälkeen tiedät, mitä haluat ja miten pääset eteenpäin ikävienkin tilanteiden jälkeen. Olkoon konfliktisi parisuhteessa, ystävyyssuhteessa, työyhteisössä tai muussa ihmissuhteessa, tilanteeseen on mahdollista vaikuttaa valmennuksen erilaisilla keinoilla.

Kaikilla on tarve olla yhteydessä muihin ihmisiin. Siksi kaikki mieluummin hakevat sopua kuin riitaa. Valmennus saa liikkeelle omat voimavarat, joiden avulla sopiminenkin on mahdollista.

 

Valmennus voi olla henkilökohtaista, ryhmävalmennusta tai molempia. KATSO tietoa henkilökohtaisesta valmennuksesta ja sen takuusta.

 

Kaikkein tärkein prioriteetti on sopu itsen kanssa omasta suunnasta.

"Haluan tuoda vielä kiitokset sinulle puolen vuoden valmennuksesta. Oli ihana matka, jonka sain kulkea kanssasi. Rohkenin tehdä elämämmuutoksen ja muutin tapaa tehdä- ja ajatella asioista. Olen niin kiitollinen, olen saanut uudet kaverit ja uuden työympäristön ja paljon muuta... Avoimin mielin olen tutustunut uusiin ihmisiin, se on tuntunut jotenkin aivan käsittämättömän mukavalle...... Elämä on jännää...

Kiitos myös selkeästi hyvä olo kurssista, jossa olet yhtenä valmentajana!"

 

Riidasta mahdollisuus

Sopimaton riita sitoo ajatuksia ja energiaa - sovittu riita saa toimimaan yhteistyössä. Riita nostaa pintaan asiat, joista joka tapauksessa olisi pitänyt puhua. Siksi riidat ovat kanavia, jotka parantavat ihmissuhteita. Riita ei olekaan huono asia, sillä sopimisella saadaan paljon hyvää aikaan.

 

Soita, niin jutellaan lisää: 040 760 5112   

 

Lue haastattelu Hannelen valmennuskokemuksesta tästä

 

Tutustu myös verkkokursseihimme, joiden avulla voit keskittyä omaan, parempaan elämään ja sen rakennuspalikoihin juuri silloin kuin sinulle sopii.

 

erovalmenukset2

Erovalmennukset


Katso, miten saat apua parisuhteen kriisiin
Lue lisää...

etusivu menestyminen3

Työyhteisövalmennukset


Katso, miten voit työvoimaantua

Lue lisää...

etusivu tekeminen3

Yksilövalmennukset


Katso, miten hyödyt henkilökohtaisesta valmennuksesta

Lue lisää...

etusivu kehomieli3 

Valmennustakuu


Valmennuksella on takuu
Lue lisää...

Seuraavat alkavat eroseminaarit ja verkkokurssit

Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla tai puhelimitse

PvmKestoRyhmävalmennusPaikkaSeminaaripäivät/valmennuspäivätklo
jatkuva 1 kk + 6 kk Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin - Erotako vai ei -verkkokurssi tutustu tästä verkkokurssiin Materiaali 1 viikon välein, omatoiminen Opiskele milloin haluat ja missä haluat
29.1.2019 3 h/1 krt/vko/ 10 +1 viikkoa Fisherin suomalainen eroseminaari Tikkurila Tiistaisin alkaen 29.1. klo 17.00 - 20.00
jatkuva 1 kk + 6 kk Särkyneen sydämen korjaamo -verkkokurssi tutustu tästä verkkokurssiin Materiaali 1 viikon välein, omatoiminen Opiskele milloin haluat ja missä haluat
jatkuva 5 vkoa + 6 kk Jatka matkaasi ehjänä eteenpäin - verkkokurssi tutustu tästä verkkokurssiin Materiaali 1 viikon välein, omatoiminen Opiskele milloin haluat ja missä haluat