"Suuri kiitos tästä matkasta. Sain monta uutta oivallusta ja olen päässyt tänä aikana harppauksen eteenpäin omalla ihmisenä kasvamisen tiellä. Ryhmältä saatu vertaistuki on ollut tosi hyvä juttu ja muiden kokemusten kuuleminen on antanut uutta näkökulmaa itsellekin katsoa asioita eri puolilta.

Huipputärkeää työtä teet ja todella hyvin. Hyvää jatkoa!" - Tanja  syksyn 2017 Suomalaisen eroseminaarin kurssilta

 

"Leena veti eroseminaarin asiantuntevasti ja täydellä sydämellä. Hän tuki, kysyi, kuunteli ja myös kyseenalaisti, antaen myös itsestään osallistujille. Ilman Leenan erinomaista seminaaria en olisi näin hyvin ja paljon oppinut itsestäni ja päättyneestä parisuhteesta. Leena sai meidät peruutuspeilin sijaan katsomaan eteenpäin.

Kiitos."

-merja-

 

"Minulla oli onni saada Leena Koivu henkilökohtaiseksi valmentajakseni puolen vuoden ajaksi. Hänen lämmin ja huumorintajuinen suhtautumisensa ja luja ammattitaitonsa auttoivat minua hahmottamaan ja kirkastamaan tavoitteeni ja toteuttamaan ne. Leenalla on myös vahva intuitio, jota hän käyttää upeasti valmennustyön tukena. Voin suositella häntä valmentajaksi kenelle tahansa, joka on valmis todella pohtimaan tavoitteitaan ja työskentelemään niiden saavuttamiseksi." - Katja Pirttioja

 

Suuret kiitokset tästä puolesta vuodesta. Tänä aikana on tapahtunut niin paljon. Ajatusmaailma on muuttunut, rohkeutta tullut roppakaupalla lisää ja se että tekee asioita, toimii... Ihana, olen niin kiitollinen kaikesta mitä olen saanut kokea tämän valmennuksen aikana...

Lämpimästi voin suositella Leenan valmennusta ihan kaikille. Minulla on nyt rohkeutta tehdä asioita, joita en uskonut aikaisemmin uskaltavan. Valmennuksen aikana sain harjoituksia, jotka veivät  lähemmäs toivettani. Loistava oppi itselle on ollut vanhoista tavoista irtipääseminen ja uusien polkujen vahvistaminen.  Harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina, tämä sanonta jääköön muistoksi tästä valmennuksesta. 

-Helena 2016

 

Valmennuksessamme oli mainiota sekin, että tunsimme entuudestaan ja että eroseminaari oli jo käytynä. Niinpä saatoimme edetä jouhevasti tuosta lähtien. Olisin varmaan pettynyt, jos valmennus olisi ollut vain sellaista, että minä puhun ja sinä nyökyttelet. Sillä pahassa olossa ei mielestäni ole tarkoitus, että asiakas pannaan keksimään polkupyörä uudelleen vaan että jonkin verran ihan oikeasti autetaan ja opastetaan eteenpäin. Niinpä valmennuksessasi oli erinomaista se, että sinulla oli aina jotain, jota voitiin kokeilla ja joka siis toi uuden näkökulman asiaan. Oli monia hyviä apuneuvoja, jotka johtivat asian työstämiseen eri puolilta. Ja niitä oli mielenkiintoista kokeilla. Siitä menneisyyden tarkastelusta esimerkiksi ei voinut yhtään tietää, mihin se johtaa. Ja jotain se muutti sisäisessä maailmassani ihan oikeasti toisenlaiseksi. Uskonpa, että juuri kaikki tällainen työstäminen sai yhteisvaikutuksena aikaan sen, että se alussa vaivannut paha olo oli viimeiseen kertaan mennessä jo KADONNUT!

-Merja 1.2016

 

 

Leenan empaattinen ja kuitenkin tiukka asenne valmennuksessa on todella upea. Coach antaa mahdollisuuden kohdata rehellisesti omat tunteet ja tapaamisten myötä itsetuntemus kasvaa sekä niistä saa uusia ajatusmalleja. Tulosten saavuttamiseksi on itse tahdottava muutosta ja tehtävä harjoituksia arjessa. Tapaamisten luonne oli yllättävän vaihteleva ja  muistiinpanot auttavat myöhemminkin käymään asioita läpi. Näistä tapaamisia odotin aina kovasti ja sain niistä voimaa. Kiitos Leena.

- Maarit -  

 

Fisherin suomalainen eroseminaari auttoi jäsentämään eroon liittyvät tunteet niin, että osasi olla itselleen armollisempi ja ymmärsi, mistä erilaiset voimakkaat tunteet juontavat juurensa. Riittävän pitkä seminaari, jossa käydään eroon liittyvät eri osa-alueet syvällisesti läpi. Pidin erittäin hyvänä kurssina ja tämän läpikäyminen auttaa varmasti tulevissakin parisuhteissa.

-Tellervo -

 

Suurkiitos avustasi. Valmennuksesi aiheutti minulle suuren muutoksen ajattelutavassa, ihan ihme että miten tämä olo nyt näin äkkiä helpotti :) tunnen rauhaa, jota en ole vuosiin tuntenut ja toivoa ... matka jatkuu ihan selvästi parempaan suuntaan.

-Kati 2015-

Syksy 2015, Hannelen valmennuskokemus

 

Kävin Leenan vetämässä Life Coaching-valmennuksessa keväällä 2014. Leenan lämmin, sympaattinen mutta kuitenkin vaativa ote valmennuksessa oli vahva ja valmennus antoi paljon uusia ajatuksia ja huomioita. Itselleni tärkeää olivat Leenan ohjaamat harjoitukset, joissa kipeitä asioita käsiteltiin uudella tavalla ja jotka herättivät mielessäni positiivisemman ajattelutavan.
Muistiinpanoja kirjoitin paljon ja niihin palaan usein, toimivat "huoneentaulunani."
Leenalle lämmin kiitos, tästä on hyvä jatkaa!

- Anne -