1. Verkkokurssi tueksesi silloin, kun erokipu satuttaa

 

Särkyneen sydämen korjaamo -verkkokurssi auttaa sinua eteenpäin silloin, kun olet juuri kohdannut eron. Silloin yleensä kieltää tapahtuneen, pelkää tulevaa, vihastuttaa ja surettaa.

 

Ero_

Älä jää yksin kipusi kanssa. Hanki apua.

 

Kaikenlaiset tunteet myrskyävät, mutta niin niiden pitääkin. Tunteet kuuluvat eroon ja vievät matkallasi eteenpäin. Älä jää eron kipeisiin tapahtumiin, vaan siirry tutkimaan myös katkennutta parisuhdetta: mitä siihen kuului, miten te sen rakensitte yhdessä.

 

Verkkokurssi auttaa sinua siirtymään kohti tulevaisuutta. Se on todennäköisesti sittenkin valoisampi, kuin juuri nyt pystyt ajattelemaan.

 

Tästä pääset tutustumaan verkkokurssiin lisää.  Voit käyttää kurssia kokonaisen vuoden ja siksi sinulla on hyvin aikaa mennä eteenpäin kurssin avulla juuri silloin, kun sinulla on halua ja sopiva hetki keskittymiseen.

 

2. Verkkokurssi avuksesi parisuhteen haasteissa

 

Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin -verkkokurssi antaa työkaluja parisuhteen ongelmien ratkaisemiseen. Toista et voi muuttaa, mutta kun teet matkaa itseesi ja helpotat omaa oloasi, muuttuu toinen automaattisesti. Kurssi on Stressivalmentaja Miia Huitin ja Leenan yhdessä rakentama. Siinä on hyödynnetty molempien osaamista ihmissuhteisiin liittyvistä haasteista.

 

love-1731755_1280

Mitä haluat parisuhteeltasi? Voisiko se toteutua tässä parisuhteessa?

 

Äläpäs ihan vielä eroakaan, ennenkuin olet katsonut vielä tämän kortin. Olisiko teidän parisuhteelle vielä jotain tehtävissä? Tai, jos ero alkaa tuntumaan ainoalta oikealta vaihtoehdolta, voisiko siitä rakentaa hyvän eronVai voisiko väistämättömästä erosta rakentaa hyvän eron.

 

Tämä verkkokurssi on tehty avuksesi silloin kun muutosta ei tunnu tapahtuvan, vaikka kuinka yrittäisi lisää. Tutustu verkkokurssiin lisää tästä.

 

Kun parisuhteessa ihmisten välinen yhteys on katkennut, tarvitaan uusi silta, jolla sen saa luotua. Tämä voisi olla sinun uusi siltasi.

 

Verkkokurssin hinta on 97€ (sis.alv). Voit käyttää kurssia kokonaisen vuoden ja siksi sinulla on hyvin aikaa mennä eteenpäin kurssin avulla juuri silloin, kun sinulla on halua ja rauhallinen tilaisuus.

 

3. Verkkokurssi avuksesi silloin, kun haluat jatkaa erostasi eteenpäin

 

Jatka matkaasi Ehjänä eteenpäin -verkkokurssi antaa työkaluja jatkaa matkaa silloin, kun olet jo käsitellyt eroasi ja haluat uutta elämää kohti ilman menneisyyden taakkoja.

 

balloon-1373161_1920

Minne haluat mennä ja millaiseksi haluat tulla?

 

Tämä kurssi auttaa sinua eteenpäin, kun elämä on koetellut tapahtumilla, jotka ovat järisytttäneet maailmaasi. Usein nämä tapahtumat saavat oman arvojärjestyksen muuttumaan ja siksikin elämä muuttuu uudenlaiseksi. Tämä kurssi auttaa jäsentämään sitä, mitä sinä haluat tuolta uudenlaiselta elämältä ja miten voit alkaa elämään sitä, oikeasti ja aidosti.

 

Paneudutaan kurssilla identiteettiin ja tarvittaviin muutoksiin identiteetissä, asenteen vaikutuksiin ja muutoksiin, rooleihin sekä siihen, mitä haluat.  Tämän kurssin avulla saat haluamasi muutokset toimintaan.
Verkkokurssiin pääset tutustumaan tästä.

 

3. Työkalu  muutosten toteuttamiseen

 

Nettikoutsin avulla pääset muuttamaan elämääsi uudenlaiseksi, sellaiseksi mitä oikeasti haluat elää. Saat työkalun vuodeksi käyttöösi.

 

Tutustu tästä

 

maija-ja-meri